Ronny Cools

Dienst

U bent van plan een pand (huis, appartement, garage,…) aan te kopen.  Maar u kent niets van gebouwen, u heeft te weinig tijd of u heeft graag vooraf al een idee wat de eventuele verbouwing u gaat kosten.  Ook dan kan ik iets voor u doen.

  • U heeft een pand op het oog maar u heeft twijfels over de degelijkheid, de mogelijkheden, de risicopunten, … Ik kan u advies geven over al deze knelpunten, zodat u geen kat in de zak koopt en met gerust gemoed de eigendom van uw dromen kunt aanschaffen.
  • U zou graag een pand willen kopen, maar u beschikt over te weinig tijd om zelf op zoek te gaan.  Aan de hand van uw eisen en wensen kan ik voor u op zoek gaan naar het geschikte pand.  Ik zoek voor u verschillende panden.  Ik scheid het kaf van het koren, zodat de beste over blijven en u niet nodeloos tijd en moeite dient te verslijten. De geschiktste panden bekijk en bespreek ik samen u, zodat u met een gerust hart de juiste aanschaf kunt doen.
  • Voor of na de aankoop van uw droompand heeft u misschien graag een idee wat een eventuele verbouwing of renovatie u gaat kosten. Graag maak ik voor u een raming van de renovatiekosten.

Benieuwd naar onze aanpak?
Bekijk nu onze brochure!