Ronny Cools

Dienst

Zoals u waarschijnlijk al weet: hoe meer u zelf doet, hoe goedkoper het kostenplaatje.  U bent misschien wel een handige Harry, maar u twijfelt of u het zelf kunt klaar spelen. Of u zit met nog tal van vragen. Wel dan ben ik er om u te helpen.

  • Ik kan u advies geven van uiteenlopende aard.Welke materialen zijn geschikt voor uw verbouwing?  In welke volgorde dienen de werkzaamheden te gebeuren?   Wat zijn de mogelijkheden van mijn gebouw of van mijn ruimtes?   Waar liggen de risico’s, wat zijn de min- of pluspunten? Dit zijn maar enkele van de vele vragen waar ik u kan bij helpen.
  • Het kostenplaatje is één van de belangrijkste punten in uw verbouwing.Wat gaat dat allemaal kosten?  Aan de hand van uw plannen of ideeën kan ik een schatting maken van de renovatiekost.  Dit zal natuurlijk maar een raming zijn gebaseerd op de gemiddelde kostprijs van de nodige materialen.  Maar op basis hiervan kunt u zelf bepalen of u voor de duurdere of  goedkopere versie van het product gaat.  U komt dan niet meer voor onverwachte hoge kosten te staan.
  • U wilt wel u handen uit de mouwen steken, maar u bent administratief niet zo sterk.Laat mij u dan hierbij begeleiden. Offertes aanvragen en vergelijken of de juiste materialen aankopen zorgen bij menigeen voor kopzorgen of stress.  Zo ook bij het  wijs geraken uit de subsidies of premies van de overheid.  Welke vergunningen dienen er aangevraagd te worden? Samen met u doorloop ik al deze zaken en probeer zo de verbouwing stressvrij te maken.

Benieuwd naar onze aanpak?
Bekijk nu onze brochure!